GARANTIE

Bijuteriile Khalla Mistic sunt bijuterii din argint, lucrate manual cu tehnicI traditionale ale nodurilor. De aceea, in special in cazul bijuteriilor pereche, pot exista mici diferente de lucratura care nu constituie un defect, ci dovada faptului ca sunt lucrate manual. De asemenea, pietrele naturale pot avea mici imperfectiuni de culoare sau crapaturi, date de faptul ca sunt naturale.

​Bijuteriile Khalla Mistic beneficiaza de o garantie de 12 luni de la data livrarii.

Garantia acopera defectele de fabricatie conform Legii 449/2003 si O.G. 21/1992. Garantia nu se acorda in cazul folosirii necorespunzatoare a bijuteriilor.

Recomandari pentru o folosire corecta:

  • bijuteriile din argint cu pietre semipretioase, perle sau cu email trebuie ferite de lovituri, indoiri bruste, detergenti de vase, produse chimice, clor, corozive, apa din piscina, parfum, spray, fixativ – toate acestea pot deteriora iremediabil pietrele, perlele si emailul, si pot duce la schimbari in aspectul argintului.

  • bijuteriile se pastreaza in saculeti/cutiute separate, pentru a se evita zgarierea

  • argintul sterling 925  este un aliaj compus din 92,5%  argint si 7,5%   cupru care oxideaza in mod natural in contact cu aerul si umezeala. In timp, patina obtinuta de o bijuterie din argint ii poate da si mai mult farmec acesteia. Insa oricand se doreste revenirea la nuanta initiala a argintului, acesta poate fi curatat foarte usor cu o laveta speciala pentru metale pretioase.

  • bijuteriile reglabile (bratari, inele) vor fi marite sau micsorate cu mare grija, pentru a evita fortarea si ruperea lor

Garantia consta in remedierea gratuita a defectelor aparute in timpul perioadei de garantie si care nu sunt imputabile cumparatorului. Orice bijuterie cu defect de fabricatie si nu de folosinta necorespunzatoare aflata in termenul de garantie va fi reparata gratuit, iar in cazul in care aceasta nu poate fi reparata, bijuteria va fi inlocuita cu una similara sau de o valoare egala.

Produsele returnate in perioada de garantie din motive obiective vor fi trimise impreuna cu factura si certificatul de garantie in original.

ATENTIE! Produsele personalizate si confectionate special pentru dumneavoastra nu se returneaza!

​Daca aveti probleme cu un produs aflat in garantie va rugam sa ne scrieti un e-mail la adresa ​

Aceasta garantie nu afecteaza garantia legala privind conformitatea produsului, potrivit legii..