Termene si conditii

KHALLA MISTIC este un concept, un nume de magazin. In toate cele ce urmeaza, ca si pe cuprinsul intregului site khallamistic.com, KHALLA MISTIC se defineste ca persoana juridica cu urmatoarele date: 
Denumire KHALLA MISTIC S.R.L. 
Reg. Com. J40/5998/2017 
CIF 37466159 
Sediu Bucuresti, Sector 5, Strada Vasile Criotoru, nr 7, parter, bl 4, sc 4, ap 158, camera 3 
Banca Banca Transilvania, Agentia Sebastian 
Cont RO51BTRLRONCRT0391146001 
Capital social 200 lei 
E-mail office@khallamistic.com
Telefon 0773945162 (L-V, 10:00-16:00) 

Accept

Accesul pe site-ul khallamistic.com constituie acceptarea termenilor si conditiilor descrise mai jos, in conditiile legii. Termenii si conditiile pot fi schimbate fara notificare prealabila.

 

Drepturi de autor

​​
Numele Khalla Mistic precum si sigla sunt proprietatea KHALLA MISTIC si nu pot fi folosite sau copiate de altcineva. Tot continutul site-ului khallamistic.com (inclusiv toate fotografiile, textele, elementele grafice, structura si chiar si elementele de programare) este protejat prin Legea drepturilor de autor. 
Descarcarea imaginilor sau copierea continutului materialelor sunt permise doar pentru uz personal. Informatii preluate din carti de spiritualitate si diferite materiale de pe internet.

Acuratetea imaginilor

Culorile reproduse in fotografiile bijuteriilor de pe acest site sunt foarte aproape de original, dar nu identice, redarea culorilor depinzand in mare masura de felul in care este calibrat fiecare monitor in parte. 
Bijuteriile pot parea mai mici sau mai mari decat sunt in realitate, in functie de cum au fost fotografiate, de aceea fiecare obiect are o descriere a dimensiunilor (lungime, latime, diametru, grosime etc.) de care va rugam sa tineti cont atunci cand alegeti o bijuterie KHALLA MISTIC. 
Datorita calitatii mai ridicate a argintului (925), piesa de argint poate fi mai moale si se poate indoi mai usor.

Preturi si stocuri

Desi ne straduim sa nu existe inexactitati in preturile si stocurile afisate, prin urmare ne rezervam dreptul de a nu accepta comanda unui produs cu un pret afisat incorect sau pe care nu il mai avem pe stoc. 
Preturile afisate sunt in lei si contin toate taxele aplicabile, mai putin costul livrarii. 
Pentru moment livram doar in Romania, prin Fan Courier. Livrarea standard pe care o oferim este doar in aria de acoperire a Fan Courier si costa 20 lei. 
Daca adresa dvs. este in afara ariei va vom contacta pentru a stabili daca doriti sa ridicati pachetul de la sediul Fan Courier dintr-o localitate apropiata (fara costuri suplimentare) sau optati pentru livrarea la adresa – office@khallamistic.com, cu un cost suplimentar pe care vi-l vom spune inainte da a expedia comanda, pentru a obtine acordul dumneavoastra.

Returnarea produselor

Informatii despre RETURUL produselor cumparate.

ATENTIE! Produsele personalizate si confectionate la comanda pentru dumneavoastra nu se returneaza!

Produsele cumparate de pe site-ul khallamistic.com pot fi returnate conform legii, in 10 zile lucratoare de la primirea lor prin curier pentru reparatie / inlocuire.

Inainte de returnarea produsului, este obligatoriu sa anuntati telefonic si pe email intentia de a returna un produs/mai multe produse, mentionand numarul comenzii, numele intreg si adresa la care au fost livrate produsele.

Aveti dreptul sa solicitati repararea sau inlocuirea produsului conform Legii 449/2003. Pentru aceasta trebuie insa sa ne notificati in scris, prin una din urmatoarele metode, la alegerea dvs.:

 • printr-un e-mail la adresa office@khallamistic.com  (mentionand numarul comenzii in cauza, numele dvs. si produsele pe care doriti sa le returnati in cazul unui retur partial);

 • telefonic (mentionand numarul comenzii in cauza, numele dvs. si produsele pe care doriti sa le returnati in cazul unui retur partial);

 • Inlocuirea / Reparatia se va face in termen de 10 zile calendaristice de la primirea produsului retur.

La orice retur, cheltuielile cu returnarea produselor sunt suportate de catre cumparator.

 

Garantie

 

Bijuteriile Khalla Mistic sunt bijuterii etnice din argint, lucrate cu tehnici traditionale a nodurilor. De aceea, in special in cazul bijuteriilor pereche, pot exista mici diferente de lucratura care nu constituie un defect, ci dovada faptului ca sunt lucrate manual. De asemenea, pietrele naturale pot avea mici imperfectiuni de culoare sau crapaturi, date de faptul ca sunt naturale. 

Toate bijuteriile Khalla Mistic sunt verificate si marcate de ANPC in conformitate cu titlul argintului (de exemplu 925 ).
Bijuteriile Khalla Mistic beneficiaza de o garantie de 12 luni de la data livrarii. Garantia acopera defectele de fabricatie conform Legii 449/2003 si O.G. 21/1992. Garantia nu se acorda in cazul folosirii necorespunzatoare a bijuteriilor. 


Recomandari pentru o folosire corecta: 

 • bijuteriile din argint cu pietre semipretioase, perle sau cu email trebuie ferite de lovituri, indoiri bruste, detergenti de vase, produse chimice, clor, corozive, apa din piscina, parfum, spray, fixativ – toate acestea pot deteriora iremediabil pietrele, perlele si emailul, si pot duce la schimbari in aspectul argintului.

 • bijuteriile se pastreaza in saculeti/cutiute separate, pentru a se evita zgarierea

 • argintul sterling 925 este un aliaj compus din 92,5% argint si 7,5% cupru care oxideaza in mod natural in contact cu aerul si umezeala. In timp, patina obtinuta de o bijuterie din argint ii poate da si mai mult farmec acesteia. Insa oricand se doreste revenirea la nuanta initiala a argintului, acesta poate fi curatat foarte usor cu o laveta speciala pentru metale pretioase.

 • bijuteriile reglabile (bratari, inele) vor fi marite sau micsorate cu mare grija, pentru a evita fortarea si ruperea lor

 • Garantia consta in remedierea gratuita a defectelor aparute in timpul perioadei de garantie si care nu sunt imputabile cumparatorului. Orice bijuterie cu defect de fabricatie si nu de folosinta necorespunzatoare aflata in termenul de garantie va fi reparata gratuit, iar in cazul in care aceasta nu poate fi reparata, bijuteria va fi inlocuita cu una similara sau de o valoare egala. khallamistic.com. 

 • Aceasta garantie nu afecteaza garantia legala privind conformitatea produsului, potrivit legii.

 • Produsele returnate in perioada de garantie din motive obiective vor fi trimise impreuna cu factura si certificatul de garantie in original. 

 • Daca aveti probleme cu un produs aflat in garantie sau nu, va rugam sa ne scrieti un e-mail la adresa office@khallamistic.com

Conciliere si rezolvarea reclamatiilor

Daca intampinati o problema si solutia oferita prin email sau telefon de persoana cu care discutati nu va satisface in totalitate, va rugam sa va adresati pentru conciliere si rezolvarea reclamatiilor doamnei Elena Doinas

Solutionarea online a litigiilor

Portalul european de Solutionare online a litigiilor a fost creat de UE pentru a veni in sprijinul consumatorilor. 
Daca aveti o nemultumire cu privire la un produs cumparat de la noi si in urma concilierii nu gasiti satisfacatoare solutia propusa de noi, puteti utiliza acest site pentru a depune o reclamatie si a gasi o parte terta neutra ( entitatea de solutionare a litigiilor ) care sa realizeze o solutionare alternativa a litigiului prin mediere, conciliere sau arbitraj. 
In comparatie cu procedurile judiciare, solutionarea alternativa a litigiilor este de obicei mai ieftina, mai putin formala si mai rapida. Puteti accesa aceste servicii urmarind linkul de mai jos: 
Solutionare online a litigiilor [RO]