Trimite-ne un gand la office@khallamistic.com

Intrebari frecvente

Livrarea produselor se face oriunde in tara (Romania), prin intermediul unor firme de curierat

TERMENUL de LIVRARE al produselor este cuprins intre 24 de ore si 21 zile lucratoare. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, el va fi contactat telefonic de catre firma de curierat.

Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia. Ne rezervam dreptul de intarziere sau de anulare a livrarii produselor comandate daca nu pot fi onorate din motive care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de la acest client.

Bijuteriile Khalla Mistic sunt bijuterii din argint, lucrate manual cu tehnicI traditionale ale nodurilor. De aceea, in special in cazul bijuteriilor pereche, pot exista mici diferente de lucratura care nu constituie un defect, ci dovada faptului ca sunt lucrate manual. De asemenea, pietrele naturale pot avea mici imperfectiuni de culoare sau crapaturi, date de faptul ca sunt naturale.

​Bijuteriile Khalla Mistic beneficiaza de o garantie de 12 luni de la data livrarii.

Garantia acopera defectele de fabricatie conform Legii 449/2003 si O.G. 21/1992. Garantia nu se acorda in cazul folosirii necorespunzatoare a bijuteriilor.

Informatii despre RETURUL produselor cumparate.

ATENTIE! Produsele personalizate si confectionate la comanda pentru dumneavoastra nu se returneaza!

Produsele cumparate de pe site-ul khallamistic.com pot fi returnate conform legii, in 10 zile lucratoare de la primirea lor prin curier pentru reparatie / inlocuire.

Inainte de returnarea produsului, este obligatoriu sa anuntati telefonic si pe email intentia de a returna un produs/mai multe produse, mentionand numarul comenzii, numele intreg si adresa la care au fost livrate produsele.

Aveti dreptul sa solicitati repararea sau inlocuirea produsului conform Legii 449/2003. Pentru aceasta trebuie insa sa ne notificati in scris, prin una din urmatoarele metode, la alegerea dvs.:

  • printr-un e-mail la adresa office@khallamistic.com (mentionand numarul comenzii in cauza, numele dvs. si produsele pe care doriti sa le returnati in cazul unui retur partial);

  • telefonic (mentionand numarul comenzii in cauza, numele dvs. si produsele pe care doriti sa le returnati in cazul unui retur partial);

  • Inlocuirea / Reparatia se va face in termen de 10 zile calendaristice de la primirea produsului retur.

La orice retur, cheltuielile cu returnarea produselor sunt suportate de catre cumparator.