In cautarea adevarului si sensului Creatiei..

In cautarea  adevarului si sensului Creatiei am inteles inca din adolescenta ca felul in care vad eu lumea este diferit de modul in care o percep cei din jurul meu.

Mi-am petrecut majoritatea timpului cautand informatii despre tot ceea ce este mistic, ascuns, ocultat, tot ce face sens la un nivel mai profund.

In incercarea de a descifra misterul vietii, am patruns in tainele spiritualitatii orientale, ale intelepciunii antice, in universul geometriei sacre, a numerologiei si Tarotului si am ajuns pana in misterele magiei cosmice a lui Solomon.

In timpul asta m-am regasit in darul ancestral al mestesugului metalului si al pietrelor frumoase, in bijuteriile pagane si in simbolurile strabunilor cat si in cunoasterea lor despre radionica sau folosirea cristalelor.

Aduc aceste cunoasteri in designul bijuteriilor mele, pe care le lucrez ritualic, pe fiecare in acord cu esenta ei mistica si poate cu contextul astral necesar , le incarc cu intentie in sensul lor ezoteric, apoi le prind in noduri mistice pentu a va imputernici pe voi cu insusirile lor magice.

Khalla – bijutier artizan

Sa va povestesc ceva despre setul asta!

Tesatura fina de margelute pe care am incastrat-o in aceste podoabe, este facuta cu mare migala de fiinta de la care am mostenit talentul si indemanarea si care mi-a dat viata – mama mea❤️.

Panglica de margelute este tesuta de manutele ei de aur la un mic razboi de tesut facut special pentru noi de cealalta fiinta de la care am mostenit indemanarea, tehnica si incredibilul dar al improvizatiei, dar care nu mai este printre noi, ca sa se bucure de frumusetea acestor piese si de succesul lor – tatal meu❤️.

Va iubesc mama si tata si va port recunostinta!🙏🙏