Livrarea produselor

Livrarea produselor se face oriunde in tara (Romania), prin intermediul unor firme de curierat

TERMENUL de LIVRARE al produselor este cuprins intre 24 de ore si 21 zile lucratoare.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, el va fi contactat telefonic de catre firma de curierat.

Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

Ne rezervam dreptul de intarziere sau de anulare a livrarii produselor comandate daca nu pot fi onorate din motive care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de la acest client.

Plata produselor

Ca in toate magazinele on-line, cumparati cu ajutorul cosului de cumparaturi. Adaugatii produsele dorite in cos, dupa care parcurgeti toti pasii pentru finalizarea comenzii. Spre final, aveti de ales 2 modalitati de plata:

  • plata ramburs (cash la livrare), la primirea coletului la adresa;

  • plata prin transfer bancar / ordin de plata – transferul bancar se va efectua conform facturii pe care o veti primi de la noi. Comanda va fi procesata dupa ce vom primi confirmarea platii pe e-mail, iar coletul va fi expediat in prima zi lucratoare, cu conditia ca transferul sa se fi efectuat.

       Banca Banca Transilvania, Agentia Sebastian      Cont RO51BTRLRONCRT0391146001

​​Curierul va va contacta telefonic pentru a stabili ora livrarii. Va rugam sa va asigurati ca sunteti disponibil(a) pe numarul de telefon pe care l-ati trecut in datele de livrare. De asemenea, va rugam ca, in cazul in care ati optat pentru plata ramburs, sa va asigurati ca aveti disponibila suma necesara pentru a plati curierului.